© Easy Living                                                                                                                                                  Jenson Easy Living

 

Geslacht:

mannelijk

Geb.dat:

24-10-2010

HD/ED:

HD-A1  ED-0/0  OCD-0/0

Vader:

CH.Hassan van 't Maroyke

Moeder:

Halexandra Easy Living

 

Jenson is onze reu, hij is een altijd goedgemutste, vrolijke zeer aanhankelijke  reu, hij vind alles en iedereen interessant en is niet opdringerig, hij is kalm en rustig maar kan ook heerlijk genieten van een lange wandeling, Jenson is graag bij zijn “meisjes”, hij speelt graag en is ook een heerlijk kussen om op te slapen. Het is een hele grote lieve knuffelbeer, dat kan hij urenlang volhouden.

Jenson is een imposante reu (68cm groot, 58kg), hij heeft een vriendelijke uitstraling, fors van bouw, enorme borst (110cm), veel bone, rechte rug, expressief  reuenhoofd, zeer goed gehoekt en vooral goed gespierd. Hij heeft een zeer mooi gangwerk, rustig en met veel stuwing.

 

Jenson is geslaagd voor de test sociabilisatie op 19 februari 2012

Jenson woont bij Diana en Ludo.

 

Hij komt uit een bijzonder mooie bloedlijn, veel langleven en gezondheid , voorouders met sterke karakters, zijn oma Enikita Easy Living is therapiehond geweest.

Okkie von Ramac, Babushka Easy Living , Jo, Tristan von Bernerliebe en Arrkan van’t Maroyke hebben een grote stempel gezet op het karakter. We zijn heel trots op onze jongen !